20 Mayıs 2010 Perşembe

iSendr Dosyaları Host Etmeden Direkt Paylaşma Servisi...

iSendr diğer web download servislerinden farklı bir şekilde çalışarak dosya paylaşımında yeni bir boyuta ulaşıyor. P2P mantığı ile çalışan yani herhangi bir host'a yükleme yapmadan direkt kendi bilgisayarınızdan karşıdaki bir kullanıcıya linkinizi göndererek dosyalarınızı paylaşmanıza olanak sağlıyor. Bu işlemi yaparken de 128-bit AES encryption yöntemiyle dosyalarınızı transfer sırasında dahi görülebilmesini, izlenmesini şifrelediği için engellemiş oluyor. Bunun yanısıra kendinizde ayrıca dosyanızı aktarım sırasında şifrelemenize de izin veren bir sistem. Bu servisi nasıl kullanacağınız aşağıda resimlerle anlatılmıştır.


Eğer arkadaşınızla bir dosya paylaşacaksanız http://www.isendr.com/ adresine gidiyorsunuz ve Send a File butonuna tıklıyorsunuz.
image
Açılan diyalog kutusunda dosyalarınızı seçin ve Open butonuna tıklayın.
image
Karşınıza çıkan penceredeki küçük makas resminin yanında bulunan yeşil renkli linki kopyalayın ve arkadaşınıza gönderin. Bu işlemi yaparken veya sonrasında dosya transferini arkadaşınız bitirene kadar pencereyi kapatmayın. Aksi taktirde arkadaşınız dosya transferini gerçekleştiremez.
imageSon olarak transferler bittiğinde karşınıza çıkacak başarı ile işlem tamamlandı görüntüsü yukarıdaki gibi olacaktır.

Adres: http://www.isendr.com


0 yorum:

Paylaş

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites