16 Eylül 2010 Perşembe

Internet Explorer 9 Beta Türkçe

Internet Explorer 9 Beta hazır; İndirin!Internet Explorer 9′un beta’sı nihayet indirilmeye sunuldu: İndirme bağlantısı ve yenilikler burada.
Microsoft, daha önce de söz verdiği gibi, Internet Explorer 9′un beta sürümünü tam zamanında indirmeye sundu. Beta sürüm, final sürümde olması beklenen tüm yenilikleri içeriyor.
Internet Explor 9 Beta’da dikkat çeken en önemli özellik, HTML 5 ve CSS 3 desteği. Ayrıca yeni JavaScript motoru da, beta’yı indirenleri bekliyor.

IE9 Beta’da bulacağınız ilginç özelliklerden biri de “Acid Test”. Bu özellik sayesinde bir web sitesinin Internet Explorer 9 ile ne kadar uyumlu olduğunu test etmeniz mümkün.
Tüm bunlara ek olarak, IE9′un GPU’nuzu çok daha verimli bir biçimde kullandığını hatırlatmakta yarar var. Ayrıca bir İndirme Yöneticisi de ilk defa Internet Explorer’a eklendi.
Internet Explor 9 Beta’nın bizlere sunduğu en önemli sürprizlerden biri de Türkçe desteği sunuyor olması. Aşağıdaki bağlantıya tıkladığınızda, açılan sayfada desteklenen tüm diller için birer indirme bağlantısı göreceksiniz.
Yapmanız gereken, Türkçe seçeneğinin yanındaki menüden işletim sisteminizi seçmek ve “Download” düğmesine basmak. 18,9 MB büyüklüğündeki kurulum dosyasını indirip kurduğunuzda, siz de yeni Internet Explorer’ın sunduklarını kendi gözlerinizle görebilirsiniz.
2010 09 16 1 Internet Explorer 9 Beta Türkçe

2 yorum:

ben xp kullanıyorum nasıl olacak

Micsrosoft i.e. 9 için XP desteğini vermeyeceklerini söyledi. Maalesef XP işletim sisteminde kullanılamayacak.

Paylaş

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites