18 Kasım 2013 Pazartesi

Fuckultee.com


                 Sosyal medya gün geçtikce Türkiyede gelişmekte olup her geçen gün karşımıza yeni yeni fikirler ve oluşumlar çıkmaktadır.

                 Bugun sizlere yeni trend olan fuckultee(nam-ı diğer fakülte) den bahsedeceğim. İsim olarak bizleri gülümsetmekle beraber ilk gördüğümde aklımda ingilterede ki fcuk mağazaları gelmedi değil :) Görünüm olarak facebook a benzerliğiyle dikat çeken site alt yapı ile farklı olduğunu bizlere ispatlamaktadır, kullanıcıların istediklerinde nostajik bir forumda iletişim kurduğu istediğinde sistem içinde kendilerine blog açabildiği yeni fuckultee sisteminde sayfa yapısıda unutulmuş değil. Zaman tüneline sahip profillerde twitter kalitesinde bir hashtag deneyimi yaşamak mümkün gözüküyor tabi buna anlık mesajlaşmanında eklendiğini gördüğümüzde tadından yenmeyen gelecekte büyük fırtınalar kopartması aşikar olan bir site ile karşılaşmamak elde değil :) Mobil arayüzü var olan sitenin andorid uygulaması geliştirilmekte olup en kısa zamanda Google Play Strore da  yerini alıcağına eminim.

               Kurulduğunun ikinci günü 2000 gönderim sayısına ulaşan siteyi ziyaret etmek isteyenler için adresi  http://www.fuckultee.com   mobil için : http://www.fuckultee.com/mobile

0 yorum:

Paylaş

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites