4 Mayıs 2016 Çarşamba

Sitelerin Adblock Eklentisi Kullanımını Engellemesini Aşma Yöntemi.


Son günlerde birçok site reklam gösterimlerini engelleyen yazılımları "Adblock Killer" kullanmaya başladı. Bu da iğrenç bir hal aldı. Eğer reklamsız site görüntülemesi istiyorsanız para karşılığında bu işi yapmalısınız diyen gazetelerimiz bile var. Ancak bu adblock algılayan siteleri atlatıp siteleri görüntülemenin de bir yolu var. Çok basit bir bir eklenti yaprdımıyla bu sitelerin reklamsız görüntülenmesini sağlayabilirsiniz.

1. Bunun için öncelikle Tampermonkey adlı chrome yada firefox eklentisini kurmanız gerekli. Bu işlemi yapmak için eklentiyi chrome browserdan uygulama mağazasından edinebilirsiniz.

2. Sıra scriptimizin kurulumuna geldik. Bu işlemi anti adblock killer adresine girerek başlatabilirsiniz. Sayfaya girdiğiniz zaman Install ve Cancel isimli iki buton hemen dikkatinizi çekecektir. Install butonuna tıklayıp sonrasında adblock kullanımını engelleyen siteye girdiğiniz zaman artık sitenin rahatça görüntülenebildiğini ve reklamların da ortadan kalmış olduğunu görebileceksiniz.

0 yorum:

Paylaş

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites