18 Nisan 2010 Pazar

KeyScrambler Personal 2.41


İnternet tarayıcınıza entegre olarak çalışan ve sitelere giriş yaptığınız anki bilgilerinizi girdiğiniz sitedeki şifrenizi kriptolayarak keyloggerların görmemesini sağlayan bir program. Gizlilik adına çok başarılı bir araçtır. Online mağaza, oyun siteleri, e-posta girişleriniz, java applet girişleri gibi şifreli login sitelerdeki bilgilerinizin güvenliğini sağlar.

















Download: http://hotfile.com/dl/36256135/2628dde/ke_y_scrambler.rar.html


3 yorum:

Keyloggerin sourcesi ile oynayarak bu aracı pasif yapabiliriz. Bence o kadar güvenli değil. Bir hacker daima güvenlikçilerden 1 adım öndedir.

keyloggerimiz ile bir bat dosyası çalıştırarak bu programı kapatabiliriz.

@kill vsvs.exe gibi

1. Ben keylogger'ların görevinin sadece klavye tuşlarını kaydettiğini biliyorum öyle bat dosyası oluşturma işlerine falan yaramaz.
2. Keylogger'a nerede ihtiyaç duyulur? NAT'lı yapılarda. Yani sen istesende o pc'ye dosya atma şansın olmaz yada çok çok düşük ihtimalle başka tekniklerle yapabilirsin.
3. Processlere de müdahale etmenin yolu pc'nin tam kontrolünü ele geçirebilmekten geçer ki ne yaparsan yap (anti keylogger, firewall falan filan) karşındaki kontrolü ele aldıktan sonra işe yaramaz.

4. İyi bir güvenlikçi olabilmenin ilk şartı 1 adım önde olmaktır :)

Sonuçta keyloglar c,vb.net gibi programlama dillerinde yazılıyor. Bildiğim kadarıyla her dilde sistem fonksiyonu vardır. misal linuxlarda konsol komutlarını çalıştırabilirsiniz, windowslarda cmd.. Artık keyloggerlar sanal klavyeden yazılan verileri bile aktarabiliyor. Artık keyloglar tarihe karıştı. Stealer dediğimiz olay var. Direk cokiee'leri logluyor. Sonuç olarak sağdan soldan bulduğu programlarla x kişilerin bilgilerine ulaşmak isteyen hackerları pasif yapıcak bir program.. Ama profesyonel çalışanlar için aşılması kolay bir program. Benim analizim bu şekilde. Saygılar..

Paylaş

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites