1 Kasım 2010 Pazartesi

Facebook Uygulama Ayarları Sayfası Nerede?

Hepimiz bir şekilde oyun olsun uygulama olsun bir şekilde facebook hesabımıza birşeyler ekleriz. Zaman içinde popülerliğini yitiren yada artık kullanmadığınız uygulamaları eskiden! Uygulama Ayarları menüsü altından kaldırabiliyordunuz. Ancak eskiden olan bu işlemi artık yapamıyoruz maalesef. 


Bu işlemi yapabilmek için denemediğim yol kalmadı ancak bir türlü istemediğim uygulamaları kaldıramadım. Bu sebeple facebook hesabındanki uygulamaları silmek için kendi yöntemimi uyguladım. O da şu idi: normalde facebook sitesinde online olduğunuz zaman url şu şekilde olacaktır = http://www.facebook.com/home.php Bu adresi şu şekilde değiştirirseniz uygulama ayarları sayfanıza direkt ulaşırsınız = http://www.facebook.com/editapps.php veya http://www.facebook.com/settings/?tab=applications bu adresi yazdığınızda istediğiniz Uygulama Ayarları sayfaya ulaşırsınız. 

Yukarıda anlatılan işlemlerle hızla ulaşabileceğiniz gibi Gizlilik Ayarları menüsü altından Uygulamalar ve İnternet Siteleri linkini tıklayın. Ordan açılacak sayfadaki linkleri takip ederek uygulama kaldırma işlemini de gerçekleştirebilirsiniz...

Paylaş

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites