29 Mayıs 2011 Pazar

Kaspersky'ın Türkiye destek hattı devrede!

Kaspersky Lab Türkiye Ofisi'nin yeni teknik destek hattı hizmete girdi! İşte bilgiler ve bağlantı...
Kaspersky'ın Türkiye destek hattı devrede!
Güvenli içerik ve tehdit yönetimi çözümleri lideri Kaspersky Lab, yenilenen teknik destek hattını Türk kullanıcılarının hizmetine sundu. Kullanıcılar, Kaspersky Lab ürünleriyle ilgili teknik destek talebi oluşturmak veya canlı sohbet üzerinden desteğe ulaşmak istediklerinde http://kaspersky.cccmos.com linkini kullanabilecekler.

Teknik desteği telefonla almak isteyen kullanıcılar ise (212) 573 15 75'i Pazartesi – Cuma günleri 09:00-18:00 saatleri arasında; Cumartesi günleri ise 10:00-16:00 saatleri arasında arayabilecek.

Hizmete giren yeni hat ile kullanıcıların her türlü teknik destek ihtiyaçlarını karşılayacaklarını söyleyen Kaspersky Lab Türkiye Pazarlama Müdürü Pınar Uylum Terzioğlu, yeni hattın hem telefon hem e-mail hem de canlı sohbet hizmeti verdiğini belirtiyor. Bu yeni teknik destek hizmeti ile Kaspersky'nin Türkiye pazarına yaptığı yatırım ve kullanıcılarına Türkçe hizmet sunmanın önemini belirten Terzioğlu; "Kaspersky Lab olarak Türkiye'deki kullanıcılarımıza her zaman en iyi ürün ve hizmeti vermeye devam edeceğiz. Müşterilerimizin memnuniyeti, ürünlerimize ve markamıza duyduğu sadakat bizim en önem verdiğimiz konuların başında yer alıyor. Önümüzdeki günlerde kullanıcılarımıza yeni ürünlerin ve kampanyaların da müjdesini vermeye hazırlanıyoruz" dedi.
Kaynak: Chip Online

0 yorum:

Paylaş

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites