30 Haziran 2011 Perşembe

Yeni Nesil Power eXTreme Balance Denge Güç Bilekliği!

Yeni Nesil Power eXTreme Balance Denge Güç Bilekliği!
Denemeye değer bir ürün. Şu sıralar bizzat test ediyorum. Detaylı bilgiler aşağıdaki gibi.


Denge ve Güç Bilekliğinin En Dikkate Değer Sonuçları,
- Ani denge ve güç artışı
- Esneklik ve hareket kabiliyetinde gelişme
- Daha iyi odaklanma ve atiklik
- Hızlı kavrama
- Stres ve tansiyonun azalması
- Hareketsizlik ve isteksizliğin giderilmesi gibi özetlenebilir.

Bilekliği, bilezik ve kolye modellerine ek olarak, hologramları kendinden yapıştırıcılı arka yüzeyleri sayesinde kolaylıkla giysi , kemer, şapka üzerine yada ayakkabı içine yapıştırılarak kullanılabilir.
hologramları, ağrı yaşanan alanlara yapıştırıldığı takdirde akupunktur iğneleri gibi etki göstererek çok kısa bir sürede iyileşme sağlayabilir.Özellikle baş ağrılarında şakağın her iki yanına yapıştırılması durumunda çok etkili olur.

Avrupa ve Amerika’da Yok Satan Mucize Bileklik.
Bilekliğin içindeki Halogram sayesinde size, denge - güç - esneklik kazandırır. Vücudunuzun enerjisini düzenleyerek , statik hale getirir. İllaki bileğinize takmanıza gerek yok. Vücudunuza 1 metre yakında olması yeterli. Dünya da birçok spor dalında ve günlük yaşamda kullanılmaya başlanmıştır. Kullanıldığı yerler ; denge, güç ve esneklik gerektiren bütün spor branşlarında, motorsiklet sürücüleri, fiziki efor gerektiren iş kollarında , yürüme problemi olan kişilerde (daha dengeli hareket etmesine yardımcı olur) vb…


PEKİ BU HOLOGRAM İÇİNDEKİ MUCİZE ŞEY NEDİR? 
Halogram içerisine negatif iyon yüklüdür. Negatif iyon doğada var olan bir elementtir. Yapılan araştırmalar, insanların yeteri kadar, sağlıklı ve vucutlarındaki atıl olan enerjiyi maxsimum seviyede kullanmaları ve daha temiz hava solumaları için, cm3 alanda en az 1500 negatif iyon yoğunluğunun bulunması gerektiğini ortaya çıkarmıştır.
Artan hava kirliliği, ve elektromanyetik cihazların yaydığı zararlı ışın ve sinyaller yüzünden negatif iyonlar büyük şehirlerde yeteri kadar bulunmamaktadır.

Doğadaki negatif iyon yoğunluğuna baktığımızda: Şelale eteklerinde: 50.000 (-) iyon cm3Dağlarda : 8.000 (-) iyon cm3Deniz kıyılarında : 4.000 (-) iyon cm3Ormanlarda : 3.000 (-) iyon cm3Şehir Dışında : 1.200 (-) iyon cm3Şehir İçinde : 200 (-) iyon cm3Konutlarda : 20 (-) iyon cm3Avrupa, Amerika ve uzak doğuda insanlar her geçen gün biraz daha, gençleşmek için haftada bir 1-2 saatlik, 3 ya da 4 kür halinde uygulanan ve bedeli her seans için birkaç yüz dolarla ifade edilen negatif iyon kürü yapmaktadırlar.Bu bileklik sayesinde gün içerisinde harcadığınız enerjinizi, dengenizi ve vucut esnekliğinizi , yorulmadan maxsimum seviyede kullanacaksınız ve elektornik cihazların yaydıgı negatif unsanlardan korunup, açık bir bilince sahip olacakasınız.Erken kalkamama probleminiz ortandan tamamen kalkacaktır.

0 yorum:

Paylaş

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites