14 Ocak 2010 Perşembe

Facebook Resimlerine Gizlilik...

Facebook eklediğiniz resim veya albümleri gizlilik ayarlarını yaparak listenizde belirlediğiniz kişilerin görmesine izin verebilir ayrıca istemediğiniz gözlerden de uzak tutabilirsiniz..

Facebook'un bu özelliğini kullanarak kişi grupları oluşturabilir ve daha sonra zahmetsizce sadece belirttiğiniz grup üyelerinin resimlere göz atmasını hızlı bir şekilde sağlayabilirsiniz.

Tüm fotoğraflarınız için gizlilik ayarlarını tüm Facebook sayfalarının en üstündeki Ayarlar açılır menüsünden “Uygulama Ayarları“na tıklayarak değiştirebilirsiniz. Burada bahsedilen ayar tüm fotoğraflarınız için geçerli ayardır.

2009 11 24 1 Facebook resimlerinizi istediğiniz kişisel görsün

Eğer albüm albüm bu ayarı yapmak isterseniz Uygulama Ayarları yerine Fotoğraflarım altında bulunan albümünüze tıklayıp daha sonra gelen menüde fotoğrafları düzenle seçeneğine tıklayarak en son aşamadaki gibi Özelleştir seçeneği ile sadece o albüm için gizlilik ayarı yapmış olursunuz.

2009 11 24 2 300x55 Facebook resimlerinizi istediğiniz kişisel görsün

Diğer insanların sizin etiketlemiş olduğunuz fotoğrafları için gizlilik ayarlarını değiştirmek üzere Facebook sayfalarının en üstündeki Ayarlar açılır menüsünden “Gizlilik Ayarları“na tıklayın, sonra da “Profil“e tıklayın.

2009 11 24 3 300x176 Facebook resimlerinizi istediğiniz kişisel görsün

Gizlilik Ayarları” bölümünde “Gizlilik” açılır menüsünden “Özelleştir“‘ i seçerek resimlerin görünmesini istediğiniz kişilerin ismini yazmanız yeterli olacaktır..

0 yorum:

Paylaş

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites