2 Şubat 2008 Cumartesi

Ev ve İş Yerinden Ucuza Konuşun

Artık ev ve iş telefonundan yaptığı aramalardan önce 1045 çeviren herkes şehirlerarası, uluslararası ve cep telefonlarıyla çok daha ucuza görüşebiliyor.
Dünyanın pek çok ülkesinde yaygın olarak kullanılan Arama Bazında Operatör Seçimi (Call by Call) hizmeti Türkiye’de de başladı.


Telekom sektörümüzün öncü ismi Millenicom tarafından başlatılan hizmet 1045 adını taşıyor. Şehirlerarası, uluslararası ve cep telefonu aramalarını çok daha ucuza yapmak isteyenler, aradıkları numaradan önce 1045 çevirerek bu yeni hizmetten hemen yararlanabiliyorlar. 1045′ten yararlanmak için kullanıcıların hiçbir sözleşme imzalamasına gerek yok.
Ev ya da iş telefonlarının ahizesini kaldırıp önce 1045 tuşlamaları, sonrasında ise arayacakları şehirlerarası, uluslararası ya da cep numarasını çevirmeleri yeterli.

Örneğin, Ankara’yı ararken 1045 0312… veya Almanya’yı ararken 1045 0049 … şeklinde numara çevirmek gerekiyor.Millenicom, yurtdışında “Call by Call” olarak adlandırılan bu hizmeti uzun yıllardır Almanya’da telefon kullanıcılarına sunuyor. Bu nedenle hizmetin yapılandırılması ve sunulması konusunda Avrupa’daki en deneyimli operatörleri arasında bulunuyor. Bu tecrübesini de Türkiye’deki kullanıcılara değer katma adına 1045 hizmetine yansıtıyor. Böylece 1045 tuşlayanlar hem en kaliteli şekilde görüşme yapabiliyor hem de mevcut faturalarına göre çok daha az ödüyorlar.


Kaynak

0 yorum:

Paylaş

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites