14 Şubat 2008 Perşembe

Online Radyo Keyfi!!!

İnternet bağlantısı sayesinde en popüler radyo kanallarını bilgisayarınızın arka plan'ında dinlemenizi sağlayan,küçük boyutlu ve tamamen Ücretsiz bir program...


Radyo dinleme seçeneğine birkaç saniyede ulaşabilir ve birkaç saniye içerisinde radyoyo dinler hale getirebilirsiniz. Program ayrıca Ligtv de verilen maçları sesli olarak dinleyebileceğimiz Radyo 1 ide içermektedir.

Radyo aracının küçük müzik butonu sistem tepsisine yerleşiyor ve ihtiyaç duyduğunuz anda ordan kanal listesine ulaşabilmenizi ve radyo çalarken arka planda çalabilmenizi sağlıyor.

Yerli ve yabancı internetten yayın yapan tüm radyo kanallarını tamamıyla ücretsiz dinleyebileceksiniz. Artık radio yayınına ulaşamadığınız, istediğiniz yayının fiziksel olarak sağlanamadığı yerlerde, okulda, işte, kısaca internet olan her yerde canlı radyo seyredebilecek, hiçbir programı kaçırmayacaksınız.

* Ekletmek istediginiz Radyo kanallarını info@canliradyo.info ya mail olarak gönderebilir ve bu sayede dinlemek istediğiniz fakat listede bulunmayan radyo kanallarınıda dinleyebilirsiniz...

Download:
http://www.canliradyo.info/download/RadioOnline.exe
Kaynak: Portable Blog

0 yorum:

Paylaş

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites